Home / Zanimljivosti / PUSTIMO I NJIH DA SE MALO UGREJU, TO NJIMA ZNAČI SVE: Ako nešto može da otopi led i debeo minus, onda su to oči ovog stvorenja! (FOTO)

PUSTIMO I NJIH DA SE MALO UGREJU, TO NJIMA ZNAČI SVE: Ako nešto može da otopi led i debeo minus, onda su to oči ovog stvorenja! (FOTO)

Ako nešto ima mogućnost da otopi led i debeo minus koji su okovali Beograd – onda su to oči ovog psa. Lutalica koju je, nakon što je dane provodila napolju, konobar jednog beogradskog kafića pustio unutra da se ugreje, u svom pogledu nosi svu zahvalnost ovog sveta.

Odavno se kaže “oči su ogledalo duše”. Ovaj pas pokazao je da je zaista tako. Bar nekoliko minuta na toplom, malo parče hleba i voda koja se nije pretvorila u led – napuštenim kucama trenutno znači sve.

 

vek imajte na umu, nama koliko god da je hladno, ući ćemo u kuću, popiti šolju toplog čaja i ugrejati se. Napuštene životinje to nemaju. I zato, nemojte da vam bude teško da pustite lutalicu u svoju zgradu, utoplite ih u kartonsku kutiju, ponudite im hranu. Jer njihov pogled i njihova zahvalnost su nemerljivi.

Uostalom, pogledajte još jednom oči ovog psa. To je dovoljna količina ljubavi (i ljudskosti) koja je svima potrebna. Zar ne?

(Ljubimci Telegraf.rs/Blic.rs)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *