Home / JET SET / Da li je i vama MIS FINSKE RUŽNA? Njen izbor izazvao je HAOS NA INTERNETU! (FOTO)

Da li je i vama MIS FINSKE RUŽNA? Njen izbor izazvao je HAOS NA INTERNETU! (FOTO)

Svi se obrušili na nju.

Finci su odabrali najlepšu ženu svoje zemlje, popularnu “Miss Helsinki”, a svet je ostao u šoku. Naime, u moru evropskih lepotica našla se i jedna, po mnogima manje lepa, afrička migrantkinja, poreklom iz Nigerije, koja je odnela pobedu i pokrenula brojne rasprave o rasizmu. Mnogi tvrde da je pobedila samo zato jer je – crnkinja.

Sefora Ikalaba odnela je pobedu, i tako zapalila društvene mreže i foruma, na kojima su mnogi izneli mišljenje da je ona, u stvari ružna, i da je reč o političkoj korektnosti koja je čak nesvesno prerasla u rasizam.

 

 

Vest se proširila svetom, a neutralni komentatori primijetili su da nešto u izboru “smrdi.” Svi ističu da je većina drugih devojaka lepša, a tvrde da jedan pogled na druge kandidatkinje to otkriva.

“Možda je dobra osoba”, “siguran sam da je smešna”, samo su neki su od komentara koji su dali do znanja Sefori da nije zaslužila pobedu. A da li ste vi saglasni sa mnogima da mlada Afrikanka nije naročita lepotica, prosudite pošto pogledate njene fotografije u galeriji:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *